Spitalul Judeţean de Urgenţă a suspendat, temporar, programul de vizite

Social

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui a decis suspendarea programului de vizite în unitatea medicală în vederea limitării posibilităţii infecţiei cu COVID-19.

Potrivit reprezentanţilor instituţiei, măsura este una preventivă, neexistând la acest moment nicio suspiciune de infecţie sau caz confirmat de coronavirus în spitalul vasluian.

„Pacienţii care se vor prezenta cu mijloace proprii pentru consultaţii în Unitatea de Primiri Urgenţe, la camerele de gardă ale secţiilor de Boli Infecţioase şi Psihiatrie se vor înregistra la poarta de acces cu datele de identitate şi vor fi conduşi la UPU sau în celelalte două camere de gardă. Pacienţii cu bilete de trimitere pentru Dispensarul TBC sau Biroul de internări vor prezenta la poartă documentele doveditoare”, au precizat reprezentanţii SJU Vaslui.

Totodată, relaţiile despre starea de sănătate a pacienţilor deja internaţi se vor lua de la medicii curanţi, care vor stabili ora şi locul din spital unde vor putea fi furnizate informaţiile. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul