Lucrări de reabilitare a trotuarelor și aleilor pietonale, parcărilor

Social

În perioada anterioară sărbătorilor pascale, Primăria municipiului Vaslui, prin Direcția de Gospodărire Urbană, a inițiat lucrările de reabilitare a trotuarelor și aleilor pietonale din zona blocurilor 353 – 354 str. Păcii (cartier Gară I), acestea fiind reluate începând de astăzi, 21 aprilie. La finalizarea acestora, se va trece la realizarea îmbrăcămintei asfaltice aferente. Lucrări similare (de reabilitare a trotuarelor, aleilor pietonale, parcărilor) a fost începute în cartierul 13 Decembrie (zona blocurilor 401 – 405), așa cum au fost ele prevăzute în planul de activitate pentru această perioadă.

Totodată, au fost începute lucrări de reparații prin împietruire pe străzile Valentin Silvestru, Castanilor, Lacurilor și în zonele Bahnari și Viișoara. Lucrările de acest tip vor continua și în celelalte zone de pe raza unității adiministrativ-teritoriale unde există acest fel de drumuri.
Igienizarea și curățenia orașului au rămas în atenția municipalității, vasluienii putând observa stropirea căilor de circulație cele mai intens folosite chiar și în perioada sărbătorilor de Paște.
Mulțumim celor care au încredere în instituția noastră și semnalează prin intermediul TelVerde 0800800780 sau al poștei electronice (pmv@primariavaslui.ro) aspectele pe care le constată în municipiu și pe care le-ar dori îmbunătățite! Ne străduim în permanență să fim prezenți în toate zonele orașului iar pentru asta avem nevoie de sprijinul dumneavoastră constant, așa cum ați făcut-o și până acum. Folosind modalitățile de comunicare de mai sus, vă asigurăm că putem interveni cu operativitate acolo unde este nevoie!

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul